Takavuosien pelaajalegenda Frank de Boer nimitettiin Crystal Palacen valmentajaksi kolme viikkoa sitten. Nyt alkaa olla hollantilaismanagerin ensimmäisten pelaajahankintojen aika. Kotiseuturakkaus on nostamassa tällä rintamalla päätään, sillä de Boer on tuomassa Lontooseen kahta tulppaanimaan puolustajaa.

The Guardianin mukaan Crystal Palace on lähellä Porton sopimuspelaaja Bruno Martins Indin hankintaa. 25-vuotias Martins Indi pelasi viime kauden lainalla Stokessa ja sopeutui erinomaisesti valioliigajalkapalloon.

Myös Stoke olisi halunnut 34 A-maaottelua pelanneen Martins Indin pysyvällä siirrolla, mutta seura ei käyttänyt osto-optiotaan määräaikaan mennessä. Nyt Crystal Palace on nappaamassa pelaajan Stoken nenän edestä.

Martins Indin siirtosummaksi ounaksutaan noin 14,3 miljoonaa euroa. Asiat saadaan pulkkaan kuitenkin tuttuun tapaan vasta lääkärintarkastuksen jälkeen, ja Palace-johtoa huolettaa tiettävästi hollantilaisen oikutellut polvi.

Palacen toisessa potentiaalisessa topparihankinnassa de Boerin kädenjälki näkyy tätäkin selvemmin, sillä seuraan on yhdistetty myös de Boerin entinen valmennettava, Ajaxin Jaïro Riedewald. 20-vuotiaan Riedewaldin hinta on noin 8,5 miljoonaa euroa.

Crystal Palace tavoitteli alun perin keskuspuolustukseensa viime keväänä loistanutta Mamadou Sakhoa, mutta Liverpool hinnoitteli lainamiehensä Crystal Palacen ulottumattomiin.