Liverpool on hankkinut toistaiseksi kesän siirtomarkkinoilta vain kaksi pelaajaa – hyökkäyspään vahvistukset Mohamed Salahin ja Dominic Solanken. Nyt Reds on The Guardianin mukaan lähellä vahvistaa myös puolustustaan.

Liverpoolin tähtäimessä on Hullin vasen laitapuolustaja Andrew Robertson. 23-vuotias Skotlannin maajoukkuemies on yhdistetty Liverpooliin jo viikkojen ajan, mutta nyt neuvottelujen uskotaan olevan jota kuinkin valmiit.

Robertson siirtyi Hulliin Dundee Unitedista kolme vuotta sitten. Vaikka seuralla olikin vaikeuksia ja se putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta, on Robertson ollut yksi Hullin valopilkuista.

14 A-maaottelua pelanneen Robertsonin siirtosumman uskotaan asettuvan 9 miljoonan euron tuntumaan. Robertsonilla voi olla hyvä tilaisuus vallata Jürgen Kloppin kokoonpanossa jopa avauskokoonpanon paikka, sillä puolustuksen vasemmalla laidalla pelasi viime kaudella useimmiten James Milner, jonka omin paikka on keskikentällä. Alberto Morenoon managerilla ei liiemmin luottoa ole.