Manchester Unitedin ja Inter Milanin neuvottelut Ivan Perisicin siirtoa koskien ovat polkeneet paikoillaan jo jonkin aikaa. Nyt Sky Sports uskoo kaupan olevan kuitenkin askeleen lähempänä.

Inter Milan pyytää Perisicistä 48 miljoonaa euroa, jonka uskotaan olevan Unitedille liikaa. Interin vastaveto oli pyytää kauppaan välikappaleeksi Unitedin ranskalaisnuorukaista Anthony Martialia, mutta tälle ehdotukselle José Mourinho ja United-johto eivät lämmenneet.

Interin kaupankäyntihalukkuutta on kuitenkin nyt lisäämässä se seikka, että Perisicin korvaaja on löytymässä oman sarjan sisältä. Inter on edennyt neuvotteluissa Lazion kanssa pitkälle Keita Balden hankinnasta. Mikäli Balden kauppa toteutuu, on Interkin valmiimpi Perisicin myymään.

11 Serie A -maalia viime kaudella tehnyt Perisic lähti Interin harjoitusleiriltä lauantaina matkustaakseen kotimaahan Kroatiaan ”luotettavan hammaslääkärin” luokse.

United on hankkinut tänä kesänä jo Victor Lindelöfin ja Romelu Lukakun, mutta Mourinho sanoo haluavansa ryhmäänsä vielä ainakin kaksi uutta pelaajaa ennen elokuun loppua.

– Ovemme ei ole vielä kiinni. Halusimme neljä uutta pelaajaa, joten 50 prosenttia työstä on tehty. En kuitenkaan haluaisi olla Ed Woodwardin asemassa neuvottelemassa, koska kaikki on todella vaikeaa, Mourinho kommentoi siirtomarkkinatilannetta.

– Ehkä saamme kaksi pelaajaa tai ehkä yhden. Yhden ainakin tarvitsemme saadaksemme lisää vaihtoehtoja ja tasapainoa.