Manchester Cityn Kapteeni Vincent Kompany ja Romelu Lukaku ovat olleet jo pitkään ystäviä Belgian maajoukkueen kautta. Ensi kaudella he ovat kuitenkin vihollisia seurajoukkuetasolla, sillä Lukaku siirtyi kaupungin toiseen joukkueeseen Manchester Unitediin. Kompany kuitenkin toivoo maajoukkuekaverinsa onnistuvan uudessa seurassaan.

– Toivon hänen pärjäävän hyvin muutamaa peliä lukuun ottamatta. Olen onnellinen, jos hän pärjää hyvin, kunhan olemme heidän edellä, Kompany kertoi ESPN:lle.

Ennen siirtoa Manchesteriin Lukaku pelasi Evertonissa. Liverpoolilaisjoukkueelle hän teki yhteensä 87 maalia 166 ottelussa.

– Saat ainakin yhden asian, jos sinulla on Romelu. Saat hänen uskomattoman halun kehittyä ja tehdä maaleja. Se on jotain todella poikkeuksellista ja olen saanut seurata sitä jo useiden vuosien ajan, sillä hän on pelannut Anderlechtissa. Kyseessä on siis sama paikka, josta minä olen tullut.

– Avainasia hänen kohdallaan on se, että hän uskoo olevansa maailman paras pelaaja. Sillä ei ole väliä, onko hän sitä vai ei. Hän on sillä asenteella jokaisissa harjoituksissa ja peleissä.

– Jos ajattelet, että olet paras, niin et voi koskaan olla täysin tyytyväinen itseesi.

Manchester United ja Manchester City kohtaavat toisensa Valioliigassa seuraavan kerran 9. joulukuuta.