Manchester United kohtaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Real Madridin Innternational Champions Cupissa Yhdysvalloissa. Peliä voi pitää esiotteluna elokuussa pelattavalle Uefan Super Cupille, jossa kyseiset joukkueet kohtaavat seuraavan kerran.

Real Madrid -ottelu voi merkitä José Mourinholle keskiverto ystävyysottelua enemmän, sillä valmentaja kohtaa entisen joukkueensa.

Ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa portugalilaiselta kysyttiin Real Madrid -pelaaja Gareth Balesta, jonka on kesän aikana uutisoitu olevan Man Unitedin ostoslistalla.

– Ei, hän ei ole yksi kohteistani. Ei, koska minulla on kontakteja, minulla on tunteita ja ymmärrän asioita, Mourinho kertoi.

– Minulle vaikuttaa siltä, että Bale pitää Madridista. Hän pitää haasteesta ja nykyisestä tilanteesta.

– En ole koskaan aistinut hänen haluavan lähteä, joten miksi hukata aikaa ja energiaa häneen.

Tämän jälkeen paikalla olleet toimittajat yrittivät saada Mourinhon nimeämään siirtomarkkinoiden kohteitaan, mutta turhaan.

– Valmentajat ja omistajat eivät ole iloisia, jos puhun heistä. Sama pätee myös minuun.

– Jos olen täällä ja joku kertoo, että ”Tahdon ostaa pelaajan A Manchester Unitedista” tai ”Minä käyn neuvotteluita pelaajan B kanssa Manchester Unitedista”, niin sanoisin, että ”Hei, minä olen täällä ja seura on täällä, joten varo, mitä puhut”.