Arsenal osti espanjalaisen Lucas Pérezin Deportivo la Coruñasta vuosi sitten 20 miljoonalla eurolla. Hyökkääjän rooli debyyttikaudellaan jäi kuitenkin todella pieneksi, ja tänä kesänä on spekuloitu, lähteekö pelaaja takaisin Espanjaan jo yhden valioliigakauden jälkeen.

Deportivon seurapresidentti Tino Fernández kertoi aiemmin heinäkuussa, että pelaajan hankkiminen entiseen seuraansa on epätodennäköistä.

– Arsenal kertoi meille, että seura haluaa pitää hänestä kiinni, eikä päästää muualle ensi kaudeksi, Fernández kertoi Marcan haastattelussa.

Tämän jälkeen todennäköisyys siirrolle on kuitenkin jälleen noussut. Sky Sports uutisoi, että Pérez loukkaantui siitä, että hänen viime kauden pelinumeronsa annettiin Lyonista hankitulle Alexandre Lacazettelle. Kukaan ei ollut kysynyt espanjalaiselta asiasta, ja hän pitää tapahtunutta rumana temppuna.

Pérez teki toistaiseksi viimeisimmällä La Liga -kaudellaan 17 osumaa ja antoi 10 maaliin johtanutta syöttöä. Viime kauden Valioliigassa samat lukemat olivat 1+0.