Bournemouthille kausi 2016-2017 oli vasta sen valioliigahistorian toinen, ja piskuinen Cherries sijoittui hienosti sarjassa sijalle 9. Ensi kaudeksi seura on vahvistanut rivejään Jermain Defoella, Asmir Begovicilla ja Nathan Ákella, ja tänään Bournemouth tiedotti tärkeästä jatkosopimuksesta.

Oikean laitapuolustajan Adam Smithin uusi sopimus Bournemouthin kanssa ulottuu vuoteen 2021. Kuuluisan skottifilosofin täyskaima on pelannut tammikuusta 2014 lähtien 113 ottelua Bournemouthin nutussa, ja on ottanut yhä tärkeämpää roolia joukkueen alakerrassa.

Ensimmäisen kerran nyt 26-vuotias Smith päätyi Bournemouthiin jo kaudelle 2010-2011, mutta tuolloin kyseessä oli vain lainapesti. Pysyvä siirto miehen kasvattajaseura Tottenhamista toteutui kolme ja puoli vuotta sitten.

– En haluaisi olla juuri nyt missään muualla. Kaikki sujuu hienosti niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, ja odotan sen myös jatkuvan niin, onnellinen Smith kommentoi sopimustaan seuran kotisivuilla.

– Kun hankimme Adamin seuraan, uskoimme, että hänellä on valtava potentiaali. Adam on tarttunut tilaisuuteensa, kehittynyt pelaajana ja hän on tärkeä palanen kokoonpanoamme, manageri Eddie Howe kehuu.