Tottenham on ainoa valioliigajoukkue, joka ei ole hankkinut kesän siirtoikkunan aikana vielä yhtään pelaajaa. Moni voisi pitää tätä huonona asiana, mutta Spurs-valmentaja Mauricio Pochettinon toimintatapoihin perehtyneet tietävät, että kesä on edennyt täysin hänen suunnitelmiensa mukaan.

Asian tiedostaa myös Manchester Unitedin valmentaja José Mourinho, jolta kysyttiin Manchesterin toisen joukkueen Cityn hyvin menneestä siirtoikkunasta.

– Kaikki puhuvat Manchester Cityn investoinneista, mutta mielestäni on myös toinen joukkue, jonka investoinnit ovat olleet ilmiömäisiä: Tottenham, Mourinho kertoi Manchester Evening Newsin mukaan.

– He ovat käsittääkseni käyttäneet tähän mennessä nolla puntaa. Mielestäni heidän investoinnit ovat olleet mahtavia. He pitävät kaikki, jotka he haluavat pitää.

– He ovat pitäneet Dele Allin, Harry Kanen, Toby Alderweireldin ja Eric Dierin.

Täysin ilman siirtoaktiivisuutta Tottenham ei ole ollut. Se myi viime viikolla Kyle Walkerin Manchester Cityyn puolustajien maailmanennätyssummalla. Vaikka ennätys menikin lähes heti uusiksi Benjamin Mendy -kaupan myötä, uskoo Mourinho Walkerin myynnin olleen järkevä ratkaisu.

– He myivät Walkerin, koska he halusivat myydä hänet. Varmaan sen takia, koska heidän mielestään Kieran Trippier on yhtä hyvä kuin Walker, mutta nuorempi.