Evertonin entisen pelaajan Michael Ballin mukaan belgialaiskärki Romelu Lukaku, 24, sortui yhteen virheeseen liverpoolilaisseuran suhteen.

– Hänen maalilukemansa oli loistava, ja ihannetilanteessa sitä ei haluaisi menettää, mutta hänen seuraa koskevat lausuntonsa eivät miellyttäneet minua, Ball toteaa Liverpool Echo -lehdessä.

– Lopussa hän puhui seurasta lähes epäkunnioittavasti, ja uskon hänen tehneen virheen siinä, ettei hän halunnut olla mukana tällä Evertonin uudella matkalla, vaan tunsi aikansa Goodisonilla tulleen täyteen, hän lisää.

Evertonin viime kauden paras maalintekijä Lukaku siirtyi hiljattain Manchester Unitediin 75 miljoonalla punnalla eli vajaalla 85 miljoonalla eurolla.

Uskon hänen tehneen virheen siinä, ettei hän halunnut olla mukana tällä Evertonin uudella matkalla.

– On aina surullista nähdä pelaajien lähtevän Evertonista – etenkin, kun he ovat suoriutuneet niin hyvin kuin Romelu Lukaku, myöntää Ball.

– Evertonin kannalta 75 miljoonan punnan alustava siirtosumma on erinomaista liiketoimintaa ja poistaa joukkueen riippuvuuden hänestä: jos Lukakulla oli huono päivä, usein Bluesillakin oli. Nyt muiden pelaajien vastuulla on jakaa taakkaa maalinteosta.

Ball uskoo Lukakun onnistuvan odotusten mukaisesti Old Traffordilla ja portugalilaismanageri José Mourinhon alaisuudessa.

– Siitä ei ole epäilystäkään.