Arsenalin keskikenttämies Santi Cazorla, 32, vannoo tekevänsä paluun kentille loukkaantumishelvettinsä jäljiltä.

Akillesjännevammasta kärsivä Cazorla ei ole pelannut otteluakaan viime lokakuun jälkeen. Useita kertoja leikkauspöydällä käynyt espanjalainen sai hiljattain uuden yksivuotisen sopimuksen, vaikka ilkeimpien huhujen mukaan häntä ei nähtäisi enää koskaan pelaamassa ammattilaiskentillä.

– Älkää kiinnittäkö huomiota (huhuihin). Ne, jotka haluavat lähettää minut eläkkeelle, näkevät minun pelaavan vielä. Aion palata, Cazorla sanoi radiokanava Onda Ceron haastattelussa.

– En tiedä, kuinka kaukana (paluusta) olen, mutta olen vakuuttunut siitä, että pelaan vielä jalkapalloa ja parhaalla tasollani. Teen töitä, ja toivottavasti se tapahtuu mahdollisimman pian. Olen vakuuttunut siitä, että palaan takaisin.

Aiemmin tällä viikolla Cazorla julkaisi Instagramissa kuvamateriaalia punttisalilta.

– Aloitin kuntoutumisen kaksi viikkoa sitten. Olen yhä kaukana (pelaamisesta). Minulla ei ole vielä voimaa jänteessä eikä lihasmassaa. Tarvitsen aikaa, mutta olen erittäin tyytyväinen kuntoutumiseeni näiden 15 päivän aikana.

Vuonna 2012 Arsenalissa aloittanut Cazorla ei halua antaa arviota mahdollisesta paluuajankohdasta. Hän kartoittaa tilannettaan päivä kerrallaan.

Lähde: Daily Mirror