Viime valioliigakaudella hienosti sijalle 9 sijoittunut Bournemouth on näyttänyt ennennäkemättömästi hauista kesän siirtomarkkinoilla. Cherries on houkutellut riveihinsä jo konkarihyökkääjä Jermain Defoen ja ansioituneen maalivahdin Asmir Begovicin. Lisäksi se osti seuran ennätyssummalla lupaavan topparin Nathan Akén Chelseasta.

Nyt Bournemouth on iskemässä jälleen. Leicester Mercuryn mukaan Bournemouth on vedonlyöntitoimistojen suosikki Englannin nuorten maajoukkueen laitahyökkääjä Demarai Grayn uudeksi seuraksi. 21-vuotias Gray on tiettävästi pyytänyt Leicesterin seurajohdolta siirtoa muualle suuremman peliajan toivossa.

Grayn nimi yhdistettiin alkuviikon aikana myös paria kokoluokkaa suurempiin Tottenhamiin ja Borussia Dortmundiin. Merkit viittaavat kuitenkin siihen, että Bournemouth on päihittämässä suurseurat. Vedonlyöntitoimistojen kakkossuosikki Gray-jahdissa on Everton.

Bournemouth tavoitteli Grayta riveihinsä jo tammikuussa 2016, kun nuorukainen pelasi vielä Birminghamissa. Tuolloin tuleva mestari Leicester ehti kuitenkin voittajana maaliin.

 

Chronicle Live liittää kuvioon samalla toisenkin mahdollisen kaupan. Mikäli Gray tosiaan Leicesteristä Bournemouthiin päätyy, on Valioliigasta pudonneella Sunderlandilla hyvät mahdollisuudet saada Bournemouthista toivehankintansa Max Gradel.