Stoke on hivenen yllättäen vahvistamassa sittenkin rivejään hollantilaispuolustaja Bruno Martins Indillä. Kaiken lisäksi Potters on saamassa pelaajan huomattavasti halvemmalla kuin mitä se olisi maksanut miehestä aikaisemmin.

Martins Indi vietti kauden 2016-2017 lainalla Stokessa ja kuului joukkueen tärkeimpiin onnistujiin. Stokella oli toppariin 13,4 miljoonan punnan (14,8 miljoonan euron) osto-optio, mutta se jätti syystä tai toisesta option lopulta lunastamatta.

Seuraavaksi Crystal Palace näki tilaisuutensa tulleen, ja se yritti hankkia Porton puolustajan itselleen. Palace ja Porto pääsivät jo sopimukseen siirrosta, mutta Martins Indi ei koskaan saapunut jo sovittuun Crystal Palacen lääkärintarkastukseen.

Sky Sportsin mukaan Stoke ja Porto ovat löytäneet uuden neuvotteluyhteyden, ja sopimuksen uskotaan syntyvän jo lähipäivinä. Nyt hinnaksi on muodostumassa 7,52 miljoonaa puntaa eli noin 8,31 miljoonaa euroa. Stoken ”empiminen” on siis säästämässä sille 6,5 miljoonaa euroa.

Hollannin vuoden 2014 MM-pronssijoukkueessa pelannut Martins Indi pelasi viime kaudella Stoken paidassa 35 valioliigaottelua ja teki yhden maalin.