Leicesterin toissa kauden mestariryhmän kenties tärkein yksittäinen pelaaja oli Riyad Mahrez, joka valittiin sarjan päätteeksi myös koko sarjan parhaaksi pelaajaksi. Viime kausi oli sekä Leicesteriltä että algerialaiselta vaisumpi, mutta kiinnostusta taitavaa Mahrezia kohtaan on edelleen.

Erityisen tosissaan Mahrezin perässä on Serie A:n suurseura AS Roma, joka on tehnyt Leicesterille tähtipelaajasta jo monta tarjousta. Mahrez on itsekin ilmoittanut Leicesterille lähtöhaluistaan ja halustaan neuvotella Roman kanssa, mutta se ei estä miestä harjoittelemasta edelleen ”Kettujen” kanssa. Ja ilmeisen tosissaan vieläpä.

– Mahrez on edelleen Leicesterin pelaaja, ja millään muulla ei ole väliä. Emme voi jäädä miettimään, mitä saattaa tapahtua tai minne hän voisi lähteä, Leicesterin kapteeni Wes Morgan sanoo Sky Sportsille.

 

– Me kaikki treenaamme harjoituskentällä yhdessä, ja Mahrezin asenne on ollut mahtava. Hän ei ole näyttänyt suuttumustaan tai pettymystään millään tavalla, eikä hän ole muissa maailmoissa. Hän tulee kentälle ja treenaa ankarasti.

– On normaalia, että pelaajia tulee ja menee. N’Golo Kanté lähti (vuosi sitten Chelseaan), eikä sitä muisteltu pahalla. Haluaisimme Riyadin jäävän, mutta kuka tietää, miten tulee käymään, Morgan summaa.