Chelsean manageri Antonio Conte on jälleen lähettänyt varoituksen seurajohdolle koskien sinipaitojen epäaktiivisuutta kesän siirtoikkunassa.

Viime kauden mestarijoukkue on vahvistanut rivejään nyt espanjalaishyökkääjä Álvaro Moratalla, saksalaistoppari Antonio Rüdigerillä, ranskalaiskeskikenttäpelaaja Tiemoué Bakayokolla sekä kakkosmaalivahti Willy Caballerolla.

Uusista hankinnoista huolimatta Chelsean joukkue on pienentynyt entisestään. Lontoolaisseuran myytyä keskikenttäpelaaja Nemanja Matićin Manchester Unitediin Contella on enää ainoastaan 24 pelaajaa käytössään.

Italialaismanageri on jälleen painottanut uusien pelaajahankintojen tärkeyttä haastattelussaan Sky Sportsille. 48-vuotias tahtoo parantaa Chelseaa sekä laadun että leveyden kohdalla.

– Kyllä, varmasti, vastasi Conte, kun häneltä kysyttiin, tuleeko Chelsean pieni pelaajamäärä hankaloittamaan Valioliiga-mestaruuden puolustamista tällä kaudella.

– Tämä liiga ei ole helppo. Kuusi joukkuetta on erittäin vahvoilla ja meidän täytyy olla hyvin varustautuneita. Toivon pystyväni vahvistamaan joukkuettamme. Siirtoikkuna ei ole sulkeutunut vielä. Tahdomme taistella mestaruudesta tänäkin vuonna. Seura tietää prioriteettini.

Chelsean tiedetään etsivän ainakin yhtä uutta laitapuolustajaa sekä keskikentän keskustaa. Arsenalin Alex Oxlade-Chamberlain ja Leicesterin Danny Drinkwater ovat olleet viime viikkoina vahvasti yhdistettyinä siirtoon kohti Stamford Bridgeä.

Contelta myös kysyttiin hänen suhtautumistaan Chelsean päätökseen myydä Matic mestaruuskilpailija Unitedille.

– Matic tietää mitä ajattelen hänestä, Conte sanoi. Hän oli minulle erittäin tärkeä pelaaja, erittäin hyvä pelaaja, tärkeä koko joukkueelle, mutta välillä on vain hyväksyttävä tämä hullu siirtoikkuna.

– Ja joskus on vain hyväksyttävä erilaiset päätökset. Mutta pohjimmiltaan hän on suuri menetys meille.