Valioliigassa on pantu kuluvan kesän aikana useita seuran sisäisiä siirtoennätyksiä uusiksi, eikä sellaiselta säästytty keskiviikkonakaan. Tuoreimmasta ennätysuutisesta vastasi Watford.

Hornets vahvisti kotisivuillaan, että se on tehnyt viisivuotisen sopimuksen hyökkääjä Andre Grayn kanssa. 26-vuotias Gray saapuu Watfordiin Burnleysta.

Gray teki kahden Burnleyssa pelaamansa kauden aikana yhteensä 33 maalia, joista 9 syntyi viime kauden 26 valioliigaottelussa. Hyökkääjä kärsi kauden aikana myös neljän ottelun pelikiellon vuonna 2012 lähettämistään homofobisista twiiteistä johtuen. Burnleyn Mestaruussarja-miehistöön Gray siirtyi kesällä 2015 Brentfordista.

Watford itse vahvisti vain, että Graysta maksettu hinta on seuran uusi ennätys. BBC:n tietojen mukaan siirtokorvaus on noin 18,5 miljoonaa puntaa eli noin 20,5 miljoonaa euroa.

– Andre Gray vaikuttaa Watfordille ihanteelliselta pelaajalta. Herhiläiset ovat olleet viimeisten puolentoista vuoden ajan liian riippuvaisia Troy Deeneysta, ja Grayssa he saavat miehen, jolla on kokemusta maalinteosta Valioliigassa. Hän on hyvässä iässä, ja Watfordin kokoonpano kaipasi nopeutta, BBC:n asiantuntija Geoff Doyle analysoi siirtoa.

Graylla oli Burnleyn kanssa sopimusta jäljellä enää vuosi eikä hän ollut halukas tekemään jatkosopimusta.

 

 

Watfordin aiempi siirtoennätys oli keskikenttäpelaaja Roberto Pereyran hallussa. Pereyra siirtyi seuraan viime kesänä Juventuksesta.