Crystal Palace vahvistaa kotisivuillaan tehneensä alkavan kauden mittaisen lainasopimuksen Manchester Unitedin puolustajan Timothy Fosu-Mensahin kanssa. 19-vuotias Fosu-Mensah on monipuolinen pelaaja, joka kykenee pelaamaan puolustuksen eri pelipaikoilla ja tarvittaessa myös keskikentällä.

Fosu-Mensah on esiintynyt Manchester Unitedin edustusjoukkueessa 21 kertaa. Hän on pelannut myös Hollannin kaikissa ikäkausimaajoukkueissa ja sai äskettäin kutsun myös A-maajoukkuerinkiin ensimmäistä kertaa. Ghanalaisten vanhempien poika saisi halutessaan edustaa myös Ghanan maajoukkuetta.

– Oli nopeasti selvää, että Crystal Palacen manageri halusi minut joukkueeseensa. Se tuntui alusta lähtien hienolta. Nyt haluan palkita hänen luottamuksensa, Ajax-kasvatti kommentoi siirtoaan.

– Olen vasta 19-vuotias ja minulla on vielä paljon opittavaa. Siksi tilaisuus pelata enemmän otteluita säännöllisesti auttaa kehitystäni.

Niin ikään Ajax-taustainen Crystal Palacen manageri, Hollannin maajoukkuelegenda Frank de Boer on vakuuttunut uuden suojattinsa monipuolisuudesta.

– Timothylla on mahtava nopeus ja uskomaton fysiikka. Tämän päivän jalkapallossa tarvitaan pelaajia, joilla on voimaa ja nopeutta. Hän on myös pelaaja, jota voin peluuttaa keskikentällä, De Boer selvittää.

– Näen hänet systeemissämme oikeana topparina, mutta hän voi pelata myös laitapakkina 4-3-3:ssa.