Ranskalaismanageri Arsène Wenger sanoo, ettei Leicesterin laiturin Riyad Mahrezin siirtyminen Arsenaliin ole ollut mediaspekulaatioista huolimatta missään vaiheessa lähellä.

– Pidän häntä hyvänä pelaajana, mutta meillä on samantyyppisiä pelaajia kuten Alex Iwobi, Mesut Özil ja Jack Wilshere, joka on palannut. Meillä on paljon samantyyppisiä pelaajia, 67-vuotias Wenger kommentoi.

Mahrez on ilmoittanut lähtöhalustaan Leicesterin johdolle, ja seura on saanut tarjouksia ainakin italialaisseura Romalta.

Wengerin mukaan Arsenal katselee vielä siirtomarkkinoita, mutta kovin montaa uutta pelaajaa Pohjois-Lontooseen ei ole näillä näkymin tulossa.

– Tällä hetkellä minulla on 33 pelaajaa, ja on erittäin vaikeata johtaa niin suurta määrää päivittäin.

Ranskalainen on hämmästellyt sivusta muiden valioliigaseurojen törsäystä tämän kesän aikana.

– Katsokaa, mitä City on tehnyt. He ovat olleet aika vaikuttavia siirtomarkkinoilla, samoin Man United. Eikä se ole vielä ohi, hän miettii.

– Chelsea on hankkinut (Álvaro) Moratan eikä ole vielä menettänyt (Diego) Costaa. Ja he aikovat varmasti jatkaa ostoksiaan. Siirtomarkkinoiden keskellä on vaikeata tehdä ennustuksia. Tällä hetkellä aktiivisimpia ovat olleet United, City ja Liverpool.

Lähde: Independent