Valioliiga.com ja Mixu Paatelainen ovat solmineet yhteistyösopimuksen alkavaa valioliigakautta silmällä pitäen.

Paatelainen toimii lähtökohtaisesti koko kauden ajan Valioliiga.comin analyytikkona. Entiseltä Suomen maajoukkueen päävalmentajalta on odotettavissa videoita ja tekstipohjaisia analyysejä, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle.

– Kun minulta kysyttiin kiinnostusta lähteä mukaan Valioliiga.com-sivustolle, niin ajattelin heti, että ehdottomasti haluan olla mukana jo nyt ammattimaisessa futissivustossa, Paatelainen sanoi.

– Olen tosi innoissani ja iloinen, jos pystyn tuomaan sivuille lisää ammattivalmentajanäkemystä ja muitakin näkemyksiä taktiikan puolelta. Analysoin koko ajan matseja muutenkin, joten on hienoa jos voin jakaa näkemääni ja analysoimaani myös Valioliiga.comin kautta.

Vahvan pelaajauran Britanniassa tehnyt Paatelainen on aiemminkin toiminut mediatehtävissä.

– Olen ollut BBC:n riveissä sekä televisiossa että radiossa kommentoimassa. Mediatyö on kiinnostanut minua aina – olen tehnyt näitä hommia jo aikaisemminkin, Valioliigankin parissa Suomessa.

Valioliiga.comin toimituksen esimies Jaakko Perttilä toivottaa Paatelaisen lämpimästi tervetulleeksi.

– Ihan mahtava uutinen. Paatelaisella on valtava määrä kokemusta ja tietoa futiksen eri osa-alueista. Tämän sopimuksen myötä kykenemme tarjoamaan lukijoillemme taas sellaista uutta sisältöä, mitä on kaivattu.

Paatelaisen ensimmäisiä mietteitä pääset lukemaan jo tänä viikonloppuna, kun valioliigakausi pyörähtää käyntiin.