Watfordiin tiettävästi 18,5 miljoonalla punnalla eli 20,5 miljoonalla eurolla Burnleystä siirtynyt Andre Gray ei ole omien sanojensa mukaan tällä hetkellä riittävän hyvä pelaamaan Englannin maajoukkueessa.

Vain kuusi englantilaista pelaaja teki Graytä enemmän maaleja Valioliigassa viime kaudella. Heidän joukossaan oli uusi seurakaveri Troy Deeney.

– Englannin joukkueeseen murtautuminen on ollut pitkään tavoitteenani. Jopa pelatessani Englannin C-joukkueessa kyse oli sen toivomisesta, että jonakin päivänä saan mahdollisuuden, 26-vuotias Gray sanoo Hertfordshire Mercuryn mukaan.

– Minun on todistettava kykyni täällä, suoriuduttava hyvin ja tehtävä ensin maaleja. Tällä hetkellä en ole riittävän hyvä, jos olen brutaalin rehellinen. En sanoisi sitä viime kauden jäljiltä, mutta minusta tuntuu, että minulla on potentiaalia – niin kauan kuin jatkan kehittymistä, hän jatkaa.

Grayn pesti Watfordin kanssa on viisivuotinen. Hänen sopimuksensa Burnleyn kanssa olisi umpeutunut ensi vuonna.

– Haluaisin säilyttää raakuuden, joka minussa on. Sisälläni oleva leijona auttaa minua jaksamaan. Tietysti minun on kiillotettava joitakin puolia itsessäni, jotta annan itselleni mahdollisuuden.

Englannin C-joukkue muodostetaan liigan ulkopuolisista pelaajista. Gray siirtyi Lutoniin vuonna 2012.