Chelsea-legenda Ray Wilkins arvioi, että lontoolaisseura teki virheen myydessään 22-vuotiaan Nathaniel Chalobahin Watfordiin tänä kesänä.

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa edukseen esiintynyt Chalobah allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen Hornetsin kanssa. Chelseassa nuorukaiselle oli kertynyt jo viisi lainapestiä.

Wilkins hämmästelee Chalobahin myyntiä pilkkahinnalla, kun samaan aikaan Chelsea toi sisään Tiémoué Bakayokon Monacosta yli kuusi kertaa suuremmalla summalla.

– Chalobah meni Watfordiin kuudella miljoonalla punnalla. Kertokaa minulle, mitä eroa on samanikäisellä 40 miljoonan punnan Bakayokolla ja Chalobahilla, joka on juuri voittanut (nuorten) MM-kultaa Englannin kanssa? Wilkins ihmettelee talkSPORTille.

– Ollakseni täysin rehellinen, en näe 34 miljoonan punnan eroa.

Chalobah vietti Stamford Bridgellä yhteensä 12 vuotta – seitsemän vuotta ammattilaisena ja viisi vuotta nuorten puolella.

– Chelsea tarjosi minulle uutta sopimusta, mutta halusin lähteä pois ja antaa itselleni mahdollisuuden pelata. Luulen, että Chelseassa jatkaessani olisin allekirjoittanut uuden sopimuksen ja minut olisi lähetetty takaisin lainalle, joten se oli ratkaisu, joka minun piti tehdä, pelaaja perusteli hiljattain.

Hän kuitenkin kuvailee keskusteluaan Chelsean italialaismanagerin Antonio Conten kanssa positiiviseksi.

Lähde: Hertfordshire Mercury