Chelsea koki Valioliigan avauskierroksella 3-2-šokkitappion Burnleylle kotikentällään Stamford Bridgellä. Joukkueen pelaamista vaikeutti kaksi punaista korttia, kun ensin Gary Cahill ajettiin ulos 14 minuutin kohdalla ja kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua myös Cesc Fabregas joutui katselemaan punaista korttia.

Tappion jälkeen Chelsean valmentaja Antonio Conte kertoi, että tilanne ei ole paras mahdollinen. Hän jopa sanoi, ettei usko joukkueensa uusivan viime kauden mestaruuttaan.

– Kukaan ei uskonut [viime kaudella], että Chelsea voittaisi mestaruuden. Tällä kaudella, tällä hetkellä, olen näin ajattelevien ihmisten kanssa samaa mieltä, Conte kertoi Independentin mukaan.

Valmentajalta kysyttiin perusteitä mielipiteelleen. Tähän valmentaja kertoi, että on selittänyt syyn jo ”kaksi tai kolme kertaa”. Kommentilla hän viittasi puheisiinsa, joissa hän on kertonut, ettei ole tyytyväinen käytössään olevan joukkueen laajuuteen.

Viime kaudella Chelsea ei ollut mukana europeleissä, mutta tällä kaudella joukkue on mukana Mestarien liigassa. Tämän seurauksena Conte on toivonut rinkiinsä laajennusta, mutta tähän mennessä joukkue on myynyt enemmän pelaajia kuin ostanut.