Ei käy Antonio Contea kateeksi.

Chelsea pelaa tulevana sunnuntaina valioliigaottelun Tottenhamia vastaan. Chelsea hävisi kauden avauskierroksen kamppailun Burnleylle, joten Spursia vastaan hallitsevan mestarin olisi tärkeää saada pisteitä. Se on hieman vaikeaa keskikenttätilanteen vuoksi.

Kesällä Chelsea myi Nemanja Maticin Manchester Unitediin ja Nathaniel Chalobahin Crystal Palaceen. Lisäksi seura lainasi Ruben Loftus-Cheekin Palaceen ja Lewis Bakerin Middlesbrough’hun. Monacosta tuotiin tilalle Tiémoué Bakayoko, mutta hän on loukkaantumisen vuoksi sivussa syyskuuhun. Ja siihen päälle Cesc Fàbregas meni Burnley-ottelussa taklaamaan punaisen kortin arvoisesti Jack Corkia.

Lopputulema on se, että Tottenhamia vastaan Chelsealla on käytössään tasan yksi keskikentän keskustan pelaaja: N’Golo Kanté. Ei siis ihme, että The Timesin tietojen mukaan Conte oli raivoissaan Fàbregasille tämän ulosajon vuoksi. Fàbregas oli ottanut pelissä ensimmäisen varoituksensa tuomareille protestoimisesta.

Tilannetta ei ainakaan helpota se, että myös Gary Cahill (pelikielto), Eden Hazard (nilkkavamma) ja Pedro (nilkkavamma) huilaavat Tottenhamia vastaan.