Joe Hartilla on tulevalla kaudella näytönpaikka todistaa olevansa edelleen Englannin maajoukkuetasoa. 30-vuotias maalivahti siirtyi tulevaksi kaudeksi Manchester Citystä lainalle West Hamiin yhden Torinossa vietetyn vuoden jälkeen.

Ykkösvahdin rooli Hammersissa on Hartille tilaisuus todistaa The Three Lions -manageri Gareth Southgatelle olevansa edelleen luottamuksen arvoinen. Maalivahti kuitenkin myöntää pelipaikan tason olevan maajoukkueessa korkeaa luokkaa.

– Olen aina sanonut, että Englannin maajoukkuevahtien taso on korkealla. Siellä on Jack Butland ja nyt Evertonin Jordan Pickford. Fraser Forster myös solmi juuri jatkosopimuksen Southamptonin kanssa ja Tom Heaton on tehnyt ihme-esityksiä Burnleyn paidassa, Hart kommentoi The Telegraphille kilpailijoitaan.

– Englantilaisia maalivahteja on vielä lisää Mestaruussarjassa. On vaikea murtautua valioliigajoukkueeseen. Huomasin sen itse tänä kesänä.

Hart edusti Cityä vuodesta 2006 lähtien siirryttyään seuraan teini-ikäisenä Shrewsbury Townista. Maalivahti oli joukkueen aloittava maalivahti vuodesta 2010 viime vuoteen saakka.