Espanjalaismedia Marca uutisoi, että Paris Saint-Germainin laitahyökkääjä Jesé Rodríguez on erittäin lähellä siirtoa Stoken riveihin. Lähteen mukaan pelaajalla oli Valioliigan lisäksi ottajia Serie A:sta, mutta hän hylkäsi muun muassa Fiorentiinan tarjouksen.

Monet muistavat Jesén Real Madridin riveistä, jossa pelaaja voitti muun muassa Mestarien liigan kahdesti. Hän halusi kuitenkin enemmän peliaikaa kuin Madridissa ja siirtyi sen toivossa Pariisiin kesällä 2016 noin 25 miljoonalla eurolla. Ura ranskassa ei kuitenkaan lähtenyt etenemään miehen toivomalla tavalla. Rooli jäikin PSG:ssä yllättävän pieneksi ja hänet lainattiinkin tammikuussa takaisin La Ligaan Las Palmasin riveihin.

24-vuotias espanjalainen siirtynee myös Stokeen aluksi lainalle, mutta sopimuksessa uskotaan olevan osto-optio, jonka myötä valioliigaseura voi hankkia hänet pysyvällä siirrolla kauden 2017-18 päätteeksi.

Stoken hyökkäyspäässä on jo entuudestaan Espanjan suurseurojen organisaatioissa olleita pelaajia, sillä Bojan Krkic on FC Barcelonan kasvatti ja Joselu on pelannut Real Madrid Castillassa.