Entinen-Arsenal pelaaja Ian Wright on häpeissään Chelsean Diego Costan käytöksestä. 28-vuotias espanjalaishyökkääjä on kieltäytynyt palaamasta Bluesin harjoituksiin ja haluaa siirtyä vain entiseen seuraansa Atlético Madridiin.

Antonio Conten kerrottiin kesäkuussa ilmoittaneen Costalle tekstiviestillä, ettei 20 maalia viime kaudella viimeistelleellä hyökkääjällä ole paikkaa Chelseassa. Hyökkääjä kuitenkin väitti hiljattain, että häntä oli pyydetty palaamaan harjoittelemaan reservijoukkueen kanssa.

– En ymmärrä miten pelaajat voivat selvitä tällaisesta käytöksestä ilman rangaistusta. Hänen käytöksensä on hävettävää. Hän ansaitsee Chelseassa omaisuuden. Onko Atlético Madridilla edes varaa häneen?, Wright kritisoi BBC:lle.

Wright ei myöskään ymmärrä, miksi Chelsea haluaa maalintekijästään eroon.

– Jotain on tapahtunut. He haluavat eroon tuollaisesta pelaajasta. En ymmärrä, miten siihen on tultu. En ymmärrä, miksi hankkiudutaan eroon 20 maalin miehestä?

– Tuntuu kuin puikot olisivat Costan hallussa. Hän haluaa lähteä, mutta vain Atlético Madridiin. Haluaisin nähdä sen tekstiviestin. Näyttäisi sen. Silloin en enää syyttäisi häntä, Wright lisäsi.