Joey Barton on antanut kritiikkiä entisen seuransa Newcastlen suuntaan. Keskikenttäpelaajan mielestä Harakoiden omistaja Mike Ashley on muuttanut seuran saippuaoopperaksi.

Ashley lupasi aiemmin manageri Rafael Benítezille tarpeellisen taloudellisen tuen hankintoja varten. Viime viikolla mies kuitenkin petti lupauksensa ilmoittamalla vaikeuksistaan täyttää espanjalaisvalmentajan toiveita.

– Newcastle on hienoa seura, mutta omistaja aiheuttaa paljon ongelmia. En näe Benítezin pysyvän seurassa jouluun saakka. Ashleyn tv-haastattelu oli typerä, sillä se keräsi kaikkien huomion. Se on kuin saippuaooppera, johon Rafan täytyy vastata ja valita puolensa, Barton kommentoi TalkSportille.

Newcastle hävisi avausottelunsa Tottenhamille 2-0-lukemin. Barton uskoo Benítezin olevan jo nyt lähtökuopissa.

– Uskon Benítezin haluavan lähteä. Hänen kehonkielensä kertoo, ettei Ashley ole tarjonnut kesällä hänen haluamaansa. Hän tuntee, ettei hänelle ole annettu mahdollisuutta nostaa Newcastlea 10 parhaan joukkoon Valioliigassa.

Newcastle on tehnyt vain neljä hankintaa, jossei lainoja lasketa. Seuraan ovat siirtyneet Christian Atsu, Florian Lejeune, Jacob Murphy ja Javier Manquillo.