Philippe Coutinhon pää mahtaa olla aika lailla pyörällä.

Siirtoikkuna on auki vielä kaksi viikkoa. Barcelona on tehnyt pari tarjousta, jotka Liverpool heti hylkäsi. Poolin kanta on koko ajan ollut, ettei Coutinho ole myytävänä. Seuran mukaan mies kärsii tällä hetkellä selkävaivasta, joka piti hänet sivussa viime valioliigakauden avauspelistä. Brasilialainen ei myöskään matkustanut Saksaan, missä Pool pelaa tänään Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun Hoffenheimia vastaan.

Pelin alla toimittajia kiinnosti Coutinhon tilanne vähintään yhtä paljon kuin illan ottelu.

– Tämä on vaikea tilanne Philille. Mitä ikinä sanonkin, siitä ei ole apua, Liverpool-kapteeni Jordan Henderson sanoi lehdistölle.

– Me haluamme Philin jäävän, koska hän on maailmanluokan pelaaja. Kysykää keneltä tahansa tässä joukkueessa – kaikki haluavat hänen jäävän. En usko, että voin vaikuttaa tilanteeseen. Tämä on kiinni Philistä ja seurasta.

– Olen keskustellut Philin kanssa, koska hän on joukkuekaverini. Olen läheinen hänen kanssaan, ja kunnioitan häntä paljon.

Manageri Jürgen Kloppilta kysyttiin niin ikään Coutinhosta.

– Vaikka he (Barca) sanoisivat tarjoavansa mitä, me emme halua sitä. Viesti on selvä, Klopp sanoi.

– Me emme halua rahaa. Haluamme sijoittaa joukkueeseen ja haluamme parhaan joukkueen, koska meillä on tavoitteita ja unelmia.

Hoffenheimin ja Liverpoolin välinen ottelu pelataan tänä iltana kello 21.45 alkaen. Yle ja Viasat näyttävät ottelun.