Leicesterin mestaruuskauden avainpelaaja Riyad Mahrez ilmoitti jo toukokuussa halustaan siirtyä täksi kaudeksi uuteen, europelejä pelaavaan joukkueeseen. Algerialainen ei kuitenkaan ole saanut toivomaansa siirtoa ja pelasi Leicesterin kauden avausottelussa Arsenalia vastaan perjantaina.

Sitkeimmin Mahrezin kintereillä on ollut Serie A:n kärkiseuroihin lukeutuva AS Roma. Roma teki aiemmin Mahrezista jo 20 miljoonan punnan ja 27 miljoonan punnan tarjoukset, mutta Leicester kieltäytyi molemmista.

Muutama päivä sitten italialaisseura korotti tarjouksensa 31,8 miljoonaan puntaan (35 miljoonaan euroon). Se olisi AS Roman uusi seuraennätys. Leicester ei ole vielä tarjoukseen reagoinut, ja Roma on sanonut odottavansa vastausta vain tiistaihin keskiyöhön saakka.

– Sanoin lehdistötilaisuudessa, että teimme mielestämme reilun tarjouksen, joka on samalla seurahistorian suurin, AS Roman tuore urheilujohtaja Monchi totesi viikonloppuna.

– Uutta tarjousta emme enää tee. Nyt pallo on Leicesterillä. Odotamme heidän vastaustaan. Harkitsemme muitakin vaihtoehtoja, mutta emme hermoile, sillä kokoonpanomme on 90-prosenttisen valmis.

Sky Sportsin mukaan Riyad Mahrezin agentti yrittää kuitenkin taivutella Romaa korottamaan tarjoustaan 40 miljoonaan puntaan (44 miljoonaan euroon), jotta kaupat syntyisivät. Jos Leicester Mahrezin myy, tekee se pelaajalla joka tapauksessa huimasti voittoa. Mahrez saapui Kettuihin Le Havresta kolme vuotta sitten käsittämättömän pienellä 616 000 euron siirtokorvauksella.

Riyad Mahrez on tehnyt sadassa Leicesterissä pelaamassaan ottelussa 35 maalia.