Tottenham on ainoa valioliigajoukkue, joka ei ole tänä kesänä hankkinut yhtään vahvistusta. Paha hankkia, kun pyyntihinnat nousevat pilviin.

Lehtitietojen mukaan Tottenham on yrittänyt saada Ryan Sessegnonia Fulhamista. Taustatietona kerrottakoon, että kyseessä on todella lupaava 17-vuotias vasen pakki. Kaikesta potentiaalista huolimatta kyseessä on kuitenkin nuorukainen, joka on pelannut vasta 33 aikuisten ottelua – nekin Mestaruussarjassa.

Tällaista pelaajaa Tottenham on siis yrittänyt saada. Tarjous oli tiettävästi ihan kunnioittava, 25 miljoonaa puntaa (noin 28 miljoonaa euroa). Ei kelvannut.

The Timesin tietojen mukaan Fulham vaatii omasta kasvatistaan peräti 50 miljoonan punnan (noin 55 miljoonaa euroa) korvauksen. Se olisi noin 1,7 miljoonaa kutakin pelattua aikuisten ottelua kohti.

Sessegnon allekirjoitti Fulhamin kanssa kesäkuussa vuoteen 2020 ulottuvan sopimuksen. Tässä vaiheessa ei tiedetä, aikooko Spurs korottaa tarjoustaan.

Tottenhamilla on tällä hetkellä vasemman pakin tontille kaksi vaihtoehtoa: Danny Rose ja Ben Davies. Jos Sessegnon hankittaisiin, se saattaisi tietää lähtöä Roselle, joka avautui hiljattain heikosta palkkatasostaan ja Tottenhamin saamattomuudesta pelaajamarkkinoilla.