Tottenhamilla on käynnissä tällä hetkellä pienimuotoinen ongelma laitapuolustajiensa suhteen. Kyle Walker myytiin jättisummalla Manchester Cityy, Kieran Trippier on loukkaantunut ja Danny Rose on sekä loukkaantunut että lähtöhuhujen kohteena.

Kauden ensimmäisessä valioliigaottelussaan Mauricio Pochettino peluutti vasemmalla Ben Daviesia ja oikealla omaa kasvattiaan Kyle Walker-Petersiä. He olivatkin joukkueensa ainoat käytössä olevat laitapuolustajat.

Oletetaan, että vielä toistaiseksi ilman uusia hankintoja oleva Tottenham tulee kyseiselle osastolle hankkimaan vahvistusta ennen siirtoikkunan päättymistä.

Ranskalaismedia L’Equipen mukaan tuo vahvistus tulee suurella todennäköisyydellä olemaan myös Manchester Unitediin ja Chelseaan yhdistetty Serge Aurier. Lähteen mukaan Paris Saint-Germainin pelaaja on juuri hyväksynyt Tottenhamin tarjoaman sopimuksen, joten loput on enää kiinni siitä, pääsevätkö seurat yhteisymmärrykseen puolustajan siirtokorvauksesta.

Tottenhamin tilannetta helpottaa se, että PSG on juuri käyttänyt 220 miljoonaa euroa Neymariin, joten heidän tulee myydä hieman pelaajiaan, jotta se täyttäisi edes osan Financial Fair Playn säännöistä.