Liverpoolin oman kasvatin, laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldin tähti on jyrkässä nousussa. 18-vuotias Alexander-Arnold on valtaamassa avauksen paikkaa Redsin edustusmiehistössä ja tiistaina hän teki komean vapaapotkumaalin Hoffenheimin verkkoon Mestarien liigan karsinnoissa. Osuma oli samalla nuorukaisen ensimmäinen Liverpoolin ykkösjoukkueessa.

Liverpool-kannattajat ovat ymmärrettävästi Alexander-Arnoldista innoissaan. Niin on myös seuran takavuosien kapteeni Jamie Carragher, joka twiittasi välittömästi maalin jälkeen kuvan Alexander-Arnoldista. Tai niin hän ainakin luuli.

Kuvassa Carragherin kentälle saattamista odottaa nuori poika, jota Carragher ilmeisesti pitää Alexander-Arnoldina. Jutun kirjoitushetkellä kuva on saanut lähes 20 000 uudelleenlähetystä ja reilusti yli 50 000 tykkäystä Twitterissä.

Ongelma vain on, että kuvan poika ei ole Trent Alexander-Arnold, vaan Leedsistä kotoisin oleva Liverpool-fani Dion Simpson.

– Olin kentälle saattajana vuonna 2009 vieraspelissä Leedsissä, joka on kotikaupunkini. Viime vuonna Sky näytti kuvan Sky Sports Newsissä luullen minua Trentiksi, nyt 19-vuotias Simpson kertoo Liverpool Echossa.

– Se oli aika hauska erehdys. Sitten isot Twitter-tilit ja sanomalehtien tilit levittivät kuvaa Facebookissa ja Twitterissä, ja sitä jatkui kuukausia.

– Häly alkoi juuri laantua, mutta nyt siitä tuli vielä pahempaa, kun Carra postasi kuvan, huvittunut opiskelija kommentoi.