West Ham on tehnyt tänä kesänä nimekkäitä hankintoja, sillä se on tuonut joukkueeseen jo Joe Hartin, Pablo Zabaletan, Marko Arnautovicin ja Javier Hernándezin. Keskikenttä huutaa kuitenkin yhä yhtä vahvistusta.

Hammersin tähtäimessä on Portugalin maajoukkuepelaaja William Carvalho, mutta neuvottelut Carvalhon seuran Sporting Lissabonin kanssa junnaavat yhä paikoillaan. The Telegraphin mukaan West Hamin ja Sportingin näkemyksissä on kuuden miljoonan euron ero.

West Ham tarjoaa Carvalhosta 32 miljoonaa euroa plus 5 miljoonaa bonuksina. Sportingin hintapyyntö sen sijaan on 38 miljoonaa euroa. Sitkeistä neuvotteluista huolimatta Sporting ei ole kuitenkaan antanut tuumaakaan periksi.

Sivuston tietojen mukaan yksikään toinen seura ei ole tehnyt Carvalhosta kunnollista tarjousta ja West Hamin leirissä uskotaankin kauppojen vielä syntyvän. 25-vuotias Carvalho itse on halukas Lontooseen siirtymään.

Mikäli kaupat syntyvät, tulisi Carvalhosta West Hamin seurahistorian kallein hankinta.

Voi olla, että Sporting haluaa odottaa ensi viikolla pelattavan Mestarien liigan playoff-vaiheen toista osaottelua ennen kuin lyö kaupat lukkoon. Kotikentällään pelatussa avauosassa Sporting jäi Steaua Bukarestin kanssa maalittomaan tasapeliin. Carvalho ei pelannut ottelussa pelikieltonsa takia.