Crystal Palacen valmentaja Frank de Boer paljasti, että hän on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin Oliver Burken miehistöönsä.

20-vuotiaasta laitahyökkääjästä tuli vuosi sitten kaikkien aikojen kallein skotlantilaispelaaja, kun bundesliigaseura maksoi hänestä Nottingham Forestille 13 miljoonaa punta.

 

Crystal Palacen avainpelaaja Wilfried Zaha on loukkaantumisen takia noin kuukauden sivussa ja De Boerilta kysyttiin, aikooko joukkue hankkia vielä hänen pelipaikalleen lisää leveyttä.

– Tahdomme pelaajia vain, jos he oikeasti vahvistavat joukkuetta. Emme aio heittää rahaa hukkaan, joten kyseessä tulisi olla laatupelaaja, joka sopii suoraan meidän pelityyliimme ja on 100 prosenttisessa kunnossa, De Boer kertoi.

Kun kyseiset ominaisuudet mainittiin, kysyttiin valmentajalta, onko joukkueeseen huhuttu Burke yksi kohteista. De Boer kehui nuorukaista ja kertoi hänen olevan yksi tarkkailussa olevista pelaajista.

– Hän [Burke] on nuori ja lupaava skotlantilaispelaaja. Hän on Isosta-Britanniasta ja meidän kannaltamme on aina mielenkiintoista nähdä hänen kaltaisiaan pelaajia.

– Hän on vielä nuori, mutta ehkä. Keskitymme toki hänen lisäksi myös muihinkin pelaajiin.