Liverpoolin brassi Philippe Coutinho kuuluu siirtomarkkinoiden ehdottomasti kuumimpiin nimiin. Jo entuudestaan Coutinhosta kiinnostunut Barcelona kiihdytti lähestymisyrityksiään, kun Neymar lähti PSG:hen.

Liverpool on kuitenkin sinnikkäästi todennut, ettei se aio luopua 25-vuotiaasta avainpelaajastaan. Eikä kanta tunnu muuttuneen, vaikka Coutinho jätti viime viikolla Liverpoolille siirtopyynnön. Eilen Liverpoolin kerrottiin kieltäytyneen Barcelonan 130 miljoonan euron tarjouksesta.

Se asia ei silti ole muuttunut miksikään, että Liverpoolin manageri Jürgen Kloppilta kysytään jatkuvasti Coutinhosta. Kyllästymiseen asti.

 

 

– Voitteko kuvitella hetken aikaa, etten ole tippaakaan kiinnostunut Barcelonan ongelmista, Klopp sanoi torstaisessa lehdistötilaisuudessa Independentin mukaan.

– Minusta Liverpool on juuri nyt jokaiselle pelaajalle erittäin hyvä seura ja erittäin hyvä joukkue. Meillä on hyvä ikärakenne. Meillä on sekä hyvin nuoria poikia että kokemusta, ja se on hyvä sekoitus.

– Olen tyytyväinen tilanteeseen ja suhtaudun Liverpoolin projektiin todella positiivisesti. En näe juurikaan syitä sille, miksi joku pelaaja lähtisi seurasta juuri nyt, Klopp pamauttaa.

Liverpool kohtaa lauantaina kotikentällään Crystal Palacen. Coutinho on sivussa kokoonpanosta selkävamman takia.