Sky Sports kertoo, että West Bromwich on tiedustellut Liverpoolilta toppari Mamadou Sakhon saatavuutta. Ranskalaispuolustaja ei ole pelannut Liverpoolin paidassa sitten huhtikuun 2016, eikä hänelle mitä luultavimmin löydy roolia tämänkään kauden joukkueesta.

Liverpool lainasi Sakhon viime tammikuussa Crystal Palaceen, ja mies teki Kotkissa välittömän vaikutuksen. Sakho pystyi loukkaantumisen takia pelaamaan Palacessa vain kahdeksan ottelua. Näistä Palace saavutti kuitenkin erinomaisia tuloksia ja karisti putoamispeikon niskastaan. Toukokuussa Sakho valittiin Crystal Palacen kauden parhaaksi pelaajaksi.

Skyn mukaan West Bromwichin tiedustelu Sakhon saatavuutta koskien saattaa liittyä siihen, että Manchester City havittelee riveihinsä West Bromin topparia ja joukkueen kapteenia Jonny Evansia. West Bromwich kieltäytyi perjantaina Cityn 18 miljoonan punnan tarjouksesta.

– City teki tarjouksen, josta kieltäydyimme, manageri Tony Pulis kertoi.

– Jokainen pelaaja on myytävänä oikeaan hintaan. Olisi hullua väittää, että West Bromin kaltainen joukkue ei myisi pelaajiaan, jos sen eteen ladottaisiin valtava summa rahaa.

 

– Mitä Jonnyyn tulee, emme kuitenkaan halua myydä häntä, eikä meidän tarvitse myydä häntä. Emme tarvitse epätoivoisesti rahaa, vaan tarjouksen pitäisi olla todella, todella hyvä.