Stoke otti kauden ensimmäisen voittonsa, kun Arsenal kaatui Britannia Stadiumilla luvuin 1-0. Ottelun ainoasta maalista vastasi Jesé Rodríguez, joka siirtyi seuraan aikaisemmin tällä viikolla. Kamppailu oli Jesén ensimmäinen Stoken paidassa.

Arsenal aloitti ottelun hyvin. Arsene Wengerin miehistö otti pallonhallinnan kontolleen, mutta Stoken puolustus- ja vastahyökkäyspeli toimi odotetun hyvin. Stoke sai ikäviä uutisia avausjakson puolivälissä, kun Xherdan Shaqiri loukkaantui ja joutui jättämään kentän. Shaqirin tilalle vaihdettiin Saido Berahino.

Jesé pelasi pirteän ensimmäisen jakson ja oli jatkuvasti vaarallinen laidallaan. Se palkittiin välittömästi toisen jakson avausminuuteilla. Stoke iski vastaan nopeasti pallonriiston jälkeen ja espanjalaiskärjelle pelattiin hyvä maalipaikka, eikä Jesé jättänyt sitä käyttämättä.

Arsenal painosti isäntien johto-osuman jälkeen ja saikin muutaman maukkaan maalipaikan aikaiseksi. Alexandre Lacazette sai jo pallon maaliin, mutta osuma vihellettiin paitsioksi. Ranskalaishyökkääjä oli hyvin niukasti paitsiossa ja Arsenal-pelaajat kritisoivatkin päätöstä, joka lopulta osoittautuikin oikeaksi.

Lisäajan loppuhetkillä Olivier Giroudilla oli vielä loistopaikka tasoittaa kamppailu, mutta hyökkääjän pusku viuhui hieman ohi Jack Butlandin vartioiman Stoke-maalin.