Tottenhamin laitapuolustaja Danny Rose on The Independentin mukaan valmis neuvottelemaan tulevaisuudestaan seurajohdon kanssa tällä viikolla.

Rose, 27, julkisesti kritisoi Tottenhamin siirtopolitiikkaa ja alhaista palkkatasoa aiemmin tässä kuussa. Hän myöhemmin pahoitteli kommenttiensa huonoa ajankohtaa, mutta pelaajan tulevaisuus lontoolaisseurassa on edelleen hyvin kyseenalainen.

Lähteen mukaan englantilaispelaaja on myös avoin siirtymään toiseen seuraan, jossa hänen palkkansa saattaisi jopa kaksinkertaistua. Chelsean ja Manchester Unitedin tiedetään olevan Rosesta vahviten kiinnostuneita.

Tottenham kuitenkin vaatii pelaajastaan vähintään yhtä suurta summaa kuin Kyle Walkerista. Walker, 27, siirtyi Manchester Cityyn heinäkuussa jopa 53 miljoonan punnan (noin 58 miljoonan euron) siirtokorvauksella.

Rose allekirjoitti syksyllä 2016 Tottenhamin kanssa uuden viiden vuoden mittaisen sopimuksen. Hän tienaa valkopaidoissa noin 65 000 puntaa viikossa – jopa 35 000 puntaa vähemmän kuin Walker tienaa nyt Man Cityn riveissä.