Mamadou Sakho näyttää juuttuneen täksi kaudeksi täysin paikoilleen Liverpoolissa.

Ranskalaispuolustaja oli viime kaudella erinomaisessa vireessä siirtyessään Crystal Palaceen lainalle tammikuun siirtoikkunan aikana. 27-vuotias toppari on ollut koko kesän yhdistettynä paluuseen Selhurst Parkille, mutta Liverpool vaatii Sakhosta jopa 30 miljoonaa puntaa (noin 33 miljoonaa euroa).

Hollantilainen Frank de Boer, joka korvasi seuran eläkkeelle jääneen managerin Sam Allardycen tänä kesänä, myönsi Sakhon hintalapun olevan aivan liian korkea lontoolaisseuralle.

– Kaikki tietävät hänen suuren vaikutuksensa viime kaudella, ja hänen ollessa vapaana, Sakho olisi laatulisäys joukkueeseemme, de Boer kertoi The Guardianille.

– Asia ei kuitenkaan ole nyt näin, koska hän on liian kallis hankinta seurallemme.

Sakho siirtyi 18 miljoonalla punnalla PSG:stä Liverpooliin syyskussa 2013, ja oli debyyttikaudellaan avainpelaaja Jürgen Kloppin kokoonpanossa. Hän kuitenkin putosi ajan saatossa valintajärjestyksen pohjalle. Dejan Lovren, Joël Matip sekä Ragnar Klavan ovat kaikki tällä hetkellä Sakhon edellä.

Sakholla ei Sky Sportsin mukaan ole enää tulevaisuutta Liverpoolissa, minkä myötä hän toivoo löytävänsä itselleen uuden seuran vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Myös West Bromwich on lähteen mukaan kiinnostunut entisestä Ranskan maajoukkuemiehestä. Hekään eivät tosin ole valmiita maksamaan pelaajasta Liverpoolin vaatimaa summaa.