Brightonin suomalaismaalivahti Niki Mäenpää piti maalinsa puhtaana, kun joukkue kaatoi Kakkosliigan Barnetin 1–0 Liigacupin toisella kierroksella.

Nuori James Tilley viimeisteli ratkaisumaalin 53. minuutilla irtopallosta. Osuma oli hänelle uran ensimmäinen edustusjoukkueessa.

Mäenpää torjui hyvin Jamal Campbell-Rycen maalintekoyrityksen tunnin pelin jälkeen reilun 11 000 katsojan edessä.

Brightonin kahdessa ensimmäisessä liigaottelussa tolppien välissä oli häärinyt australialainen Mathew Ryan, joka hankittiin tänä kesänä Valenciasta.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Niki Maenpaa organises his defence. #BHAFC #BHAvBFC

Kahdella tappiolla Valioliigan niin ikään aloittanut Crystal Palace löi kotonaan Mestaruussarjan Ipswichin 2–1. James McArthur heilutti verkkoa kaksi kertaa.

Salomon Rondon, Matt Phillips ja Jay Rodriguez iskivät maalin mieheen, kun hyvin kautensa avannut West Bromwich kaatoi vieraskentällä Kakkosliigan Accrington Stanleyn 3–1.

Islam Slimani teki Leicesterille kaksi maalia sekä Demaray Gray ja Ahmed Musa yhden 4–1-vierasvoitossa Mestaruussarjan Sheffield Unitedia vastaan.

Leroy Ferin (2), Tammy Abrahamin ja Jordan Ayewin maalit nostivat Swansean tappioasemasta 4–1-voittoon Ykkösliigan Milton Keynes Donsin vieraana.

Myös Bournemouth punnersi takaa ohi vieraskentällä. Ryan Fraserin ja Marc Pughin osumat takasivat joukkueelle 2–1-voiton mestaruussarjajoukkue Birminghamista.

Valioliigan seuroista vain Watford lähti laulukuoroon, kun se hävisi kotonaan Mestaruussarjan Bristol Citylle 2–3. Isäntien maalintekijät olivat Étienne Capoue ja Adrian Mariappa.

Kolmannen kierroksen otteluparit arvotaan varhain torstaiaamuna.

Liigacupin 2. kierroksen tuloksia

Crystal Palace – Ipswich 2–1
Accrington Stanley – West Bromwich 1–3
Aston Villa – Wigan 4–1
Brighton – Barnet 1–0
Cardiff – Burton Albion 1–2
Carlisle – Sunderland 1–2
Doncaster – Hull 2–0
Fulham – Bristol Rovers 0–1
Grimsby – Derby 0–1
Leeds – Newport 5–1
Middlesbrough – Scunthorpe 3–0
Milton Keynes Dons – Swansea 1–4
Norwich – Charlton 4–1
QPR – Brentford 1–4
Sheffield United – Leicester 1–4
Watford – Bristol City 2–3
Bolton – Sheffield Wednesday 3–2
Reading – Millwall myöhäisottelu