Tottenham ilmoittaa kotisivuillaan vahvistaneensa rivejään maalivahti Paulo Gazzanigalla. Argentiinalainen veräjänvartija ja Spurs solmivat viisivuotisen pelaajasopimuksen.

Nyt 25-vuotias Gazzaniga muutti Eurooppaan jo 15-vuotiaana, kun hän siirtyi Valencian junioriakatemiaan vuonna 2007. Englantiin hän siirtyi vuonna 2011, kun Kakkosliigan joukkue Gillingham teki miehen kanssa sopimuksen.

Vuotta myöhemmin Gazzanigan ura otti aimo harppauksen eteenpäin, kun hän sai sopimuksen valioliigaseura Southamptoniin. Saintsissa Gazzaniga pelasi neljän seuraavan kauden aikana vuosina 2012-2016 yhteensä 21 valioliigaottelua. Kauden 2016-2017 hän vietti lainalla Espanjan kakkosliigassa Rayo Vallecanossa.

Southamptonissa Gazzaniga teki kaudella 2013-2014 töitä yhdessä Mauricio Pochettinon kanssa, joka hankki nyt siis vanhan suojattinsa Tottenhamiin. Toisen polven ammattilaismaalivahti Gazzaniga on kotoisin samasta Murphyn pikkukylästä kuin Mauricio Pochettino.

Tottenhamin selkeä ykkösvahti on ranskalainen Hugo Lloris, joka pelasi viime kaudella 34 joukkueen 38 sarjaottelusta. Lloris’n ja Gazzanigan lisäksi joukkueen vahvuudessa on myös 33-vuotias hollantilaistorjuja Michel Vorm, jonka nelivuotisesta sopimuksesta on meneillään viimeinen kausi.