Puolustaja Jamaal Lascelles torjuu kaikki puheet siitä, että kauden kaksi ensimmäistä otteluaan hävinneen Newcastlen joukkueessa olisi negatiivinen ilmapiiri.

Kauden alku on ollut Newcastlelle huonoin Valioliigassa sitten vuoden 1999, jolloin puikoissa oli Ruud Gullit. Edellinen maaliton startti kauteen tuli kaudella 1981–82.

Moni asiantuntija on kommentoinut Newcastlen tilannetta viime aikoina. Huomiota on herättänyt erityisesti se, ettei seura ole tehnyt kunnon pelaajahankintoja.

– Tämä ei ole lainkaan aika olla negatiivinen. Kuuntelemme manageria ja teemme kovasti töitä harjoituksissa, 23-vuotias Lascelles korostaa Evening Chroniclen mukaan.

– Meillä on hyviä asioita käynnissä, ja meillä on enemmän asioita tuotavana pöytään, hän jatkaa.

Kapteeni Lascelles muistuttaa, että Newcastle hävisi kaksi ensimmäistä peliään myös viime kaudella Mestaruussarjassa. Silloin joukkue toipui shokkialusta ja päätyi koko sarjan ykköseksi.

– Sama asia on tapahtunut nyt, mutta olemme Valioliigassa. Meidän on pysyttävä positiivisina ja otettava positiivisia asioita mukaan avauspeleistä, koska mielestäni niitä on aika tavalla. Meillä on tähän mennessä ollut kaksi vaikeata peliä.

Jotkut pitävät Newcastlea ”mestaruussarjajoukkueena pääsarjassa”, mutta Lascelles ei ole samaa mieltä.

– Mielestäni fanimme ovat hyvin ymmärtäväisiä sen suhteen, mitä haasteeseen tulee. He näkevät, mitä meillä on vastassa. He tukevat meitä kaikissa tapauksissa, mutta meidän on pidettävä huoli siitä, että suoriudumme paremmin. Ja meidän on alettava nyt ottaa voittoja.