Asiantuntija Dominic Fitfieldin mielestä Wayne Rooney petti viimeisimmällä kentän ulkopuolisella hölmöilyllään Evertonin. Englannin maajoukkueen entinen kapteeni sai syytteen rattijuopumuksesta jäätyään kiinni poliisille varhain perjantaina aamuyöstä.

Rooney astuu Stockportin oikeusistuimen eteen maanantaina 18. päivä syyskuuta päivä Evertonin Manchester United -ottelun jälkeen.

– Hänellä on itsetuhoinen kierre. Se on aina ollut hänessä. Ironista on se, että tämä on ehkäpä ensimmäinen maajoukkuetauko, jolloin meidän ei pitäisi puhua Wayne Rooneysta. Ronald Koeman varmasti miettii nyt mitä hän teki tuodessaan hänet takaisin Evertoniin. Se on surullinen tarina, Fitfield sanoi Sky Sportsin The Sunday Supplement -ohjelmassa.

[readmore from=Wayne-Rooney]

– Pelaaja näytti jo toipuneen palattuaan kotiin. 53 päivää Evertoniin saapumisen jälkeen kaikki on kuitenkin mennyt taas vikaan. Tämä on sotku, mutta itseaiheutettu sellainen.

Rooney palasi Evertoniin heinäkuussa 13 Manchester Unitedissa vietetyn vuoden jälkeen. Englantilaishyökkääjä on aiemminkin ollut ongelmissa kentän ulkopuolella.

– He luulivat tuovansa takaisin ammattilaisen. He eivät ajatelleet tuovansa kovanaamateiniä, joka aiheutti vuosina 2003-2004 ongelmia. Tämä on muistutus niistä itsetuhoisista puolista, Fitfield lisäsi.