Valioliigan siirtoikkuna paukahti myöhään torstai-iltana kiinni. Yksi koko kesän puhutuimmista huhuista, joka jäi lopulta toteutumatta, oli Liverpoolin Philippe Coutinhon siirto Barcelonaan. Brassitaituri oli pyytänyt Liverpoolilta siirtoa eikä ole pelannut alkukauden aikana lainkaan selkävaivojen takia. Brasilian perjantaiseen MM-karsintaotteluun Coutinho kuitenkin kuntoutui parahiksi.

Liverpoolin pidettyä päänsä ja jättää Coutinhon myymättä, on spekulaatioita herännyt siitä, mikä mahtaa olla pelimiehen asema Redsissä ja millaisella asenteella mies palaa takaisin. Manageri Jürgen Klopp on kuitenkin tyytyväinen asioiden laitaan eikä usko ongelmia syntyvän.

– Me olemme juuri siinä tilanteessa kuin halusimmekin. Meillä on edelleen kokoonpanossamme erittäin hyvä pelaaja, joka pystyy pelaamaan. Täydellinen tilanne, Klopp summasi Sport1:n TV-haastattelussa.

Coutinhon kanssa samaan aikaan siirtoa Barcelonaan toivoi Borussia Dortmundin 20-vuotias Ousmane Dembélé, joka päätti lintsata harjoituksista siirron saadakseen. Dortmund päätti toisin kuin Liverpool ja myi tähtensä massiivisella 105 miljoonan euron siirtosummalla.

– Meillä on oma tilanteemme ja Dortmundilla omansa. Dortmund päätti päästää pelaajansa lähtemään, joten en voi vertailla tilanteitamme.

Klopp ei myöskään allekirjoita väitteitä Liverpoolin 200 miljoonan euron hintapyynnöstä. Saksalainen kritisoi samalla sitä, kuinka media kirjoitti Coutinhosta yhtenä päivänä yhtä ja toisena toista.

– Älkää uskoko kaikkea, mitä lehdet kirjoittavat. Tämä ei ole George Orwellia, jossa kaikki tietävän kaiken kaikesta heti.