Ensimmäinen Valioliiga kierros saatiin pelattua loppuun, kun Manchester City kohtasi Swansea Cityn.

Ensimmäisessä erässä Swansean tuore maalivahti Vorm osoitti olevansa jokaisen punnan arvoinen ja näytti upeita tarjountojaan. Swansean tiukka puolustuslinja oli ajoittain todella pahasti helisemässä nopeiden manchesterilaisten kanssa. Tauolle lähdettiin kuitenkin 0-0 tilanteessa.

Ottelussa pelattiin yhtä maalia lähes tunti, kunnes sinipaidat vihdoin onnistuivat. David Silvan suvereeni nousu alusti maalin, kun Adam Johnson laukoi ja maalivahdin torjunnasta Edin Dzeko pisti pallon häkkiin.

Manchesterilaisten uusi hankinta Aguero lyötiin kentälle reilun tunnin kohdalla ja mies olikin muutaman ensimmäisen minuutin aikana tehdä jo kaksi maalia. Todella vakuuttava startti argentiinalaiselle maajoukkuekärjelle.

Agueron Valioliiga avausmaalia ei jouduttu lopulta odottamaan kymmentäkään minuuttia, kun mies iski siniset 2-0 johtoon. Seuraavaa Cityn maalia odotettiinkin sitten vain muutama minuutti. Huikean joukkuepelin jälkeen ensin Dzeko petaa, sitten Aguero taistelee päätyrajalta syötön ja Silva niittaa 3-0.

Kun peli oli jo yliajalla, Aguero näytti miksi hän on jokaisen punnan arvoinen: hirmuisa veto yli 20 metristä suoraan maalin perukoille. Pelin loppunumeroiksi 4-0. 2+1 tehot heti ensimmäisessä pelissä 30 minuutin aikana.

Ottelu olisi voinut päättyä Cityn paljon suurempaankin voittoon, mutta hollantilaismaalivahti Vorm piti numerot edes siedettävinä. Swansean Championshipissä loistanut puolustus oli pahasti alakynnessä ensimmäisessä Valioliiga ottelussaan, vaikka ajoittain yksittäisiä onnistumisiakin nähtiin.

Viime kauden lievään pettymykseen päättänyt Dzeko oli aivan eri mies ja pelasi Agueron kanssa todella hyvin. Jos Silva ruokkii heitä koko kauden, on City todella varteenotettava pyttyjen tavoittelija.