Guardian lehti kirjoittaa, että Manchester Cityn manageri Roberto Mancini on valmis luopumaan pitkistä neuvotteluista Arsenal tähti Samir Nasrin siirtymisestä sinisten riveihin, jos tämä pelaa Udinesea vastaan keskiviikkona.

Jos Nasri pelaa Arsenalin riveissä keskiviikon karsintaottelussa, on hän automaattisesti pelikyvytön Euroopan kentillä muissa seuroissa. Tämän tapahtuessa on Cityn Mancini valmis lopettamaan siirtokeskustelut välittömästi, sillä hän ei ole valmis ostamaan huippupelaajaa ilman mahdollisuutta peluuttaa häntä myös Mestareiden liigassa.

Arsenalin manageri Arsene Wenger sanoo rohkeasti, ettei välitä tällaisista puheista vaan tärkeintä hänelle on voittaa karsinta ja päästä Mestareiden liigaan.

40 päivää jatkuneet siirtoneuvottelut nuoresta ranskalaistähestä ovat joukkueiden managerien mukaan hyvin eri tilanteessa. Mancinin mukaan kyse on ”päivästä tai kahdesta”, että siirto vahvistuu. Wengerin mukaan ollaan hyvin kaukana sovusta.

Keskiviikko ratkaissee siis sen, pelaako Samir Nasri loppukauden Tykkmiesten riveissä vai siirtyykö hän sinisen kuun alle Manchesteriin.