Sir Alex Ferguson juoksutti kauden ensimmäisessä kotiottelussaan kentälle kaikkien aikojen toiseksi nuorimman kokoonpanonsa. Joukkueen keski-ikä oli vain 23 vuotta ja yhden kuukauden

Ensimmäisen tunnin ajan ottelu oli tasaista ja Tottenham loi jopa enemmän maalipaikkoja. Tunnin pelin kohdalla punaisten nuoret aloittivat shownsa, joka päättyi 3-0 kotivoittoon.

Danny Welbeck ei ensimmäisellä puoliajalla juuri väläytellyt, mutta toisella jaksolla hän näytti ajoittain tekevän mitä tahtoo. Tuloksena ottelun avausmaali sekä syöttö Andersonin toiseen maaliin upealla kantapää kikalla.

Kolmannen maalin viimeisteli Wayne Rooney, jonka maali oli United-uran numero 149. Hän on saavuttamassa viime kauden jälkeen eläköityneen Paul Scholesin ja entisen huippukärkimiehen Ruud van Nistelrooyn seuran kaikkien aikojen maalintekijä tilastossa. Scholes ja Nistelrooy pitävät hallussaan sijaa yhdeksän 150 maalilla.

Tottenhamin pelaajilla näytti painavan vielä viikolla pelattu europeli, sillä niin täydellinen hyytyminen tapahtui tunnin pelaamisen jälkeen. Manchesterin nuoret pelaajat nostivat vauhtia ja lopputuloksen näki tulostaululta.

Ilon aiheita Spursille toi konkarimaalivahti Brad Friedel, joka esitti tukun huipputorjuntoja Unitedin hakiessa avausmaalia. Seuran viime kauden ykkösmaalivahti Heurelho Gomes seurasi ilmeettömänä vaihtoaitiosta Friedelin huikeaa kuntoa. Manageri Redknappilla on varmasti vaikea valinta maalivahtiosastolle ensi pelissä.

Mielenkiintoiseksi maalivahtitilanteen tekee myös se fakta, että Friedel on pelannut jokaisen Valioliiga ottelun putkeen alkaen vuodesta 2004 ja eilenkin yhdellä ottelulla karttunut putki on Valioliiga historian pisin.

Sir Alex tuskaili samankaltaisen positiivisien ongelmien kanssa kuin kollegansa, kun hän mietti hyökkäysosastoaan ottelun jälkeen: ”Jos katsotte Berbatovia, Owenia, Chicharitoa ja Rooneytä, huomaatte että meillä on hyvin erilaisia huippu hyökkääjiä. Kaameinta minulle on, nyt kun Chicaritokin on takaisin, päättää mitä teen?”. Jos tämä ongelma jää legendaarisen managerin kauden ikävimmäksi, voi punaisille veikata todella ruusuista kautta…

Erityismaininnat edellämainittujen lisäksi annetaan loistavasti puolustuksessa pelanneille Unitedin Smallingille ja tuoreelle hankinnalla Jonesille, jotka olivat myös hyvin pelanneen maalivahti de Gean edessä takuumiehiä nollapelin varmistamisessa.