Mikael Forssell sopimukseen Leedsin kanssa

Brittikentillä nähdään yksi suomalainen lisää, sillä Mikael Forssell on tehnyt kauden loppuun asti kattavan sopimuksen Englannin Championshipissa pelaavan Leeds Unitedin kanssa.

”Mikael on harjoitellut kanssamme muutaman viikon ja olemme nähneet mistä hänet on tehty. Hän on näyttänyt taitonsa ja tiedämme mitä hän tuo joukkueeseemme. Hän on nälkäinen ja hänellä on halua. Hän on tervetullut lisä joukkueeseemme”, suitsuttaa joukkueen manageri Simon Grayson.

”Olen pelannut kolme hyvää kautta Saksassa Hannoverissa, mutta olen kaivannut takaisin brittikentille pelattuani aiemmin Birminghamissa. On mahtavaa saada pelata näin historiallisessa seurassa. Joukkue, fanit ja fasilitettit ovat loistavia. Täällä on kova kilpailu kärkipelaajan paikoista, mutta elän maalinälästäni. Olen pelannut Suomen maajoukkueessa pari täyttä 90-minuuttista. En siis ole aivan täydessä pelikunnossa, mutta kun saan muutaman ottelun ja vähän harjoituksia alle niin ne auttavat”, kommentoi Forssell tunnelmiaan.

Forssell kävi aiemmin West Hamin testissä, mutta ei saanut sopimusta. Forssell oli pitkään ilman seuraa. Maajoukkueessa 30-vuotias hyökkääjä on tehnyt käynnissä olevissa  EM-karsinnoissa kiitettävät seitsemän osumaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.