Eilen Mestarien liigassa manchesterilaisseurat City ja United pelasivat molemmat omat pelinsä tasan.

United pelasi Benfican vieraana 1-1 tasapelin. Huikeasti kautensa Valioliigassa aloittanut seura joutui 24 minuutin jälkeen takaa-ajo asemaan, kun Benfican Cardozo iski kotijoukkueen 1-0 johtoon. Kuitenkin vielä ennen puoliaikaa punaisten konkari Ryan Giggs tasoitti pelin lukemiin 1-1.

Ottelu päättyi näihin lukemiin ja kahdeksalla miehellä Bolton ottelusta avaustaan muuttanut United saa olla tyytyväinen yhteen pisteeseensä. Maalissa loistavasti pelannut Anders Lindegaard antoi ottelun jälkeen lausuntoja, ettei ole liittynyt seuraan istuakseen penkillä vaan aikoo haastaa De Gean tosissaan ykkösmaalivahdin paikasta. Nähtäväksi jää paljon tanskalainen saa sir Alex Fergusonilta peliaikaa tulevaisuudessa.

Manchester City kohtasi kotonaan italialaisen Napolin ja ilmassa oli todellisen jännitysnäytelmän tuntua. Molemmat seurat palasivat tällä kaudella Euroopan ykkössarjaan pitkän kyntämisen jälkeen ja molempien esityksestä näki kovat näyttämisen halut pärjätä tällä kaudella sarjassa.

City oli selkeästi ensimmäisellä puoliajalla hallitsevampi osapuoli, mutta Napoli loi tästä huolimatta enemmän vaarallisia maalipaikkoja. Toisella puoliajalla tämä palkittiin ja Cavani iski vajaan 70. minuutin jälkeen vieraat 0-1 johtoon. Pitkään ei siniset tätä murehtineet, sillä Kolarov iski vapaapotkusta viisi minuuttia myöhemmin pelin tasoihin.

Cityllä oli selkeästi enemmän maalipaikkoja ja kävipä pallo molemmissa päissä ylärimassakin, mutta pisteet tasattiin 1-1 lukemin. Ottelu oli erittäin viihdyttävä ja molemmille voi povata hyvää kautta esityksien perusteella.