Uskomatonta mutta totta! Neljäs kierros tuotti ensimmäisen kerran jotain rahallisesti takaisin kun Timotei täräytti vakiossa 11 oikein. Ikävä kyllä voittosumma jäi helpon rivin takia kuitenkin vain 4,2 euroon. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että tappiota tuli kuitenkin se 7,8 euroa rivin maksaessa 12 euroa. Jesaja on vaeltanut varjojen mailla, eikä hänen 10 oikein oikeuttanut minkäänlaiseen korvaukseen viime viikonloppuna. Mutta suhteellisen onnistuneen viime kierroksen jälkeen urhoollisilla veikkaajillamme on varmasti jotain huippuvihjeitä myös tälle viikonlopulle!

Jesaja:

1. Everton – Wigan 1

2. Wolves – QPR 1x

3. Bolton – Norwich 2

4. Swansea – West Brom 1x

5. Aston V – Newcastle 1

6. Blackpool – Cardiff 1

7. Leeds – Bristol C 1x

8. Barnsley – Watford 2

9. Leicester – Brighton 1

10. Reading – Doncaster 1x

11. Peterboro – Burnley 2

12. Hull – Portsm. 1×2

13. Crystal P – Middlesbr 2

Kommentti: ”Jahas on Timotein vässykkä päässyt tuurilla johtoon. Noh, tällä viikolla ehdoton haku on kohteen kolme Norwich. Bolton on pelannut tosi huonosti ja sillä on paljon loukkaantumisia. Norwich on todella alipelattu kohde. Kokeillaan siihen raakaa kakkosta!

Portsmouth on myös kokeilun arvoinen kohde. Sitä tuskin ollaan hirveästi pelattu ja joukkue saattaa kauden päätteeksi taistella jopa noususta. Pidän varmimpina kohteina Evertonia ja Leicesteriä.

Ei tällä kierroksella oikein muita huikeita hakuja ole, mutta palautetaan nyt ainakin se kuuluisa tasapaino tähän universumiin ja mennään Timoteista ohi! Ei muuta kun pelionnea!”

Timotei:

1. Everton – Wigan 1

2. Wolves – QPR 1x

3. Bolton – Norwich 1

4. Swansea – West Brom 12

5. Aston V – Newcastle 1×2

6. Blackpool – Cardiff 1x

7. Leeds – Bristol C 1

8. Barnsley – Watford 1x

9. Leicester – Brighton 2

10. Reading – Doncaster 1

11. Peterboro – Burnley 2

12. Hull – Portsm. 2

13. Crystal P – Middlesbr 1

 

Kommentti: ”Viime kierroksella avattiin rahahanat! Tosin rivihinta oli korkeampi kuin saatu voitto… Noh pääasia, että sitä siirryttiin rahatilaston kärkeen!

Tämä kierros vaikuttaa todella haastavalta ja tekisi mieli laittaa vähintään kolmeen tai neljään kohteeseen kaikki merkit. Jotenkin musta tuntuu, että Championshipin suomalaisseura Leedsille on pakko laittaa varma ykkönen ihan vaan periaatteesta :)

Aluksi meinasin pistää Watfordille yllätys kakkosen, mutta jotenkin usko ei vain riitä. Aikoinaan Watford kuului lempiseuroihin Norwichin kanssa, joten ehkä sitä uskoa pitäisi löytyä…

Toivottavasti saadaan pelikassaa nyt tällä kierroksella aidosti kasvatettua eikä jatkuvasti heitetä rahaa kaivoon!”