Viime viikolla pelaajamme eivät saaneet euron euroa, sillä Jesajalla oli kahdeksan ja Timoteillä seitsemän oikein. Eipä meidän vierailevat pelaajat ole pahemmin päässeet siis rikastumaan kauden aikana, kun toissa kierroksen reilun neljän euron voitto on ainut rahakierros ja sekin huomattavasti vähemmän kuin itse rivihinta.

Kuudennelle kierrokselle lähdetään hyvin tasaisista merkeistä, sillä Timotein kokonaissaldo on vain yhden parempi kuin Jesajan. Aloittelijan tuurista ei liene näin monen kierroksen jälkeen enää kyse, joten voimme odottaa miesten taistelevan ainakin keskenään tiukasti… Rahoista emme sitten lähdekään lupaamaan mitään.

Jesaja:
1. Chelsea – Swansea 1
2. West Brom – Fulham x2
3. Liverpool – Wolves 1
4. Newcastle – Blackburn 1
5. Arsenal – Bolton 1
6. Wigan – Tottenham 2
7. West Ham – Peterboro 1
8. Portsm. – Blackpool 12
9. Derby – Millwall 1x
10. Bristol C – Hull 1×2
11. Burnley – Southampt 1x
12. Middlesbr – Ipswich 1
13. Birmingh. – Barnsley 1

Kommentti: ”Viime viikon rivissä olen erityisen ylpeä hulppeasta ohipelistä kohteessa kolme, kun Norwich ennustusteni mukaan hoiteli Boltonin. Muuten kierros oli niinsanottu ”läheltäpiti” -kierros. Eli rahat jäivät saamatta, vaikka mahdollisuudet olivat. Tämän viikon vakiosta on vaikea lähteä hakemaan yllätyksiä. Tylsä kierros siis luvassa. Vaikka meikä haluaa hakea yllätystä mahdollisimman usein, niin nyt tuntuu että kaikki ennakkosuosikit pitävät pintansa. Varoitetaan etukäteen: Vaikka tällä rivillä irtoaisi 13 oikein, se tarkoittaa vain muutamaa satasta maksimissaa. Harkitsen vielä kovasti kupongin jättämistä ärrälle! Pelionnet, jopa Timppateille tänä viikonloppuna!”

Timotei:
1. Chelsea – Swansea 1
2. West Brom – Fulham 1x
3. Liverpool – Wolves 1
4. Newcastle – Blackburn 1
5. Arsenal – Bolton 1x
6. Wigan – Tottenham 1×2
7. West Ham – Peterboro 1
8. Portsm. – Blackpool x2
9. Derby – Millwall 1
10. Bristol C – Hull 2
11. Burnley – Southampt 2
12. Middlesbr – Ipswich 1
13. Birmingh. – Barnsley 1x

Kommentti: ”Jäipä ne rahat tulematta taas… Noh tällä kierroksella toiveet ovatkin jo korkeammalla, jos yllätykset jäisivät vain muutamaan. Kohteessa viisi lähdin jo laittamaan Boltonille vierasvoitto, mutta todenllisuuden nimissä ei seuran nykykunto riitä kaatamaan surkeasti kauden avannutta Arsenalia.

West Bromin voittoon voin luottaa, koska Hodgson alias Hodari tuntee vastustajan varmasti hyvin ja tietää mistä naruista vetää. myös Wiganin kotivoitto olisi mannaa.

Mestaruussarjan peleistä vanhat Valioliigaseurat jälleen ovat omia suosikkeja ja tietenkin sarjan suosikkiseurani Southampton! Timppa Soinin Millwalliin en taaskaan lähde luottamaan, koska se on tuottanut aina itselleni pettymyksen…

Kerätään illalla porukalla rahat Veikkaukselta! ;)”